Thin Air nogavice TA4

Kompresijske nogavice TA4

Kompresijske nogavice

OS1st TA4 Thin AirTM Performance so še nikoli uporabljena tehnologija, ki ohranja vaše noge hladne in zaščitene med katero koli dejavnostjo. Ustvarjene so z  medicinskimi stroji in materiali, ki lahko zagotovijo udobje, trajnost in zaščito pred žulji z najtanjšim profilom zgornjega dela stopala, ki smo ga kadarkoli izdelali. Konstrukcija “Thin SkinTM” z edinstveno nameščenimi dvižnimi kanali poveča pretok zraka in doseže hladilni občutek na nogah.

Ciljni pogoji:

 • Zaščita pred žulji
 • Boleča stopala
 • Preobčutljivost
 • Pregrevanje

Značilnosti delovanja:

 • Močan pretok zraka
 • Oblika Skin ThinTM
 • Sproščanje toplote
 • Kanali za največji pretok zraka
 • Antibakterijska zaščita
 • Zelo lahke
 • Nosite samostojno ali v paru z OS1st TA6 Thin AirTM

Priložen je en (1) par nogavic na paket.

NAJBOLJ PRIZNANA ZNAMKA KOMPRESIJSKIH NOGAVIC IN OPORNIC S PATENTIRANIM VEČ CONSKIM STISKANJEM NA RAZLIČNIH MESTIH.

Samo OS1st izdeluje kompresijske izdelke s tehnologijo stiskanja, ki jo potrebujete za svoje telo ! OS1st je strokovnjak za tehnologijo stiskanja. Kar zadeva tekače, športnike in ljudi s deformacijami stopal, ni nič bolj pomembno kot celovitost izdelka. Najboljši kompresijski izdelki naredijo vse, kar je pomembno.

Izdelki so priporočljivi za lajšanje bolečin, odpravo deformacij in preprečitev poškodb pri športnikih.

K-Zone vezna tehnologija (KZT)

KZT je revolucionarni dizajn, ki zagotavlja prednosti kineziološkega zdravljenja s trakovi brez neprijetnosti zaradi njegove začasne in zavezujoče narave. Z uporabo hipo-alergenskega gela stabilizatorskega sistema z visoko odpornimi proizvodnimi conami KZT na določenih območjih ustvari učinek traku, ki zagotavlja stabilnost in pomaga pri zagotavljanju podpornih struktur sklepov. Rezultat je stabilizacija brez imobilizacije. Pravilna medicinska kompresija v kombinaciji s KZT zagotavlja rešitev za zdrsno terapijo za uporabo, kadar koli jo potrebujete. KZT najdemo v vseh izdelkih Os1st za celotno telo od glave do pet.

Compression Zone Technology

Ta patentiran, evolucijski pristop k zmogljivim opornicam in nogavicam uporablja vrhunske, natančne pletilne stroje za brezhiben prehod stopnje stiskanja iz zmerne v trdno v opornici ali nogavici, da ciljno usmerite na posebna mesta. Z usmerjanjem kompresije na podporo prizadetih območij tehnologija C-cone blaži in preprečuje bolečino.

Vsak izdelek je prikazan z območnim diagramom, ki pojasnjuje, kje so ciljna območja stiskanja znotraj opornice ali nogavice. Anatomsko pravilno uporabljamo postavitev, da čim bolj vplivamo na območja, in zagotavljamo tabelo velikosti, ki pomaga vsakič zagotoviti pravilno prileganje.

Samo OS1st uporablja patent in tehnologijo Compression Zone Technology®, v vseh izvedbah. Naši kompresijski izdelki imajo več odsekov ali con, ki imajo drugačno stopnjo stiskanja. Območja segajo od lahkih do trdnih (1015 mmHg do 2030 mmHg) in vsako območje ima svojo posebej zasnovano funkcijo.

Spreminjanje ravni stiskanja v vsakem izdelku je tisto, kar ustvarja ortopedski učinek. Območja stiskanja preprečujejo poškodbe in bolečine, da ostanete dlje na nogah!

Pogosta vprašanja in odgovori

OS1st USA

Cena: 15,00€
Vložek Thin Air nogavice TA4
30-dnevna garancija

30 dnevna garancija za udobje

Vložki po meri FootBalance imajo 30-dnevno garancijo. Če še niste povsem zadovoljni, lahko vrnete FootBalance prilagojene vložke in kupnino vam bomo povrnili.

Nakup vložka

Kje lahko kupite footbalance vložke?

Analizo stopal in izdelavo vložkov po meri Footbalance lahko izvedete v naših prostorih na Einspielerjevi 6 in v trgovini Intersport Mercator Center Šiška.

Naročilo na analizo stopala