Vložki Medical Black

Cena: 99,00€

Ortopedski vložki Black

Vložki po meri Black ustrezajo širokemu razponu stopal. Vložki po meri Black so idealna izbira za tiste z prekomerno pronacijo in tiste, ki imajo različne deformacije na stopalih in bolečine v sklepih in mišicah.

Nelagodje pogosto izvira iz slabega prileganja stopal v našo obutev in lahko povzroči težave, ki povzročajo bolečine v hrbtu, ramenih in vratu. Tovarniški vložki v vaši obutvi in vložki na policah ne podpirajo vaših stopal in nudijo omejeno udobje za kratek čas.

Še posebej jih priporočamo pri ploskem stopalu, petnem trnu ,Mortonovem nevromu in vnetju stopalnega loka in Ahilove tetive. Dokazano pomagajo pri boleznih povezanih z deformacijami stopal in blažijo vaš vsakdan.

Zelo primerni so tudi za ljudi, ki preživijo večino svojega delovnika na nogah in vložki Black poskrbijo za manj utrujene sklepe in mišice.

Medical Black ima najtršo ravnotežno ploščo za preprečevanje zahtevnejših deformacij stopal in vzdržuje telo v pravilni poravnavi, hkrati pa še vedno omogoča naravno gibanje stopal.
Posebni vstavki v peti in členkih prstov absorbirajo do 90% pritiska vsakega koraka in zmanjšajo negativne učinke po telesu.

 

Vložek Vložki Medical Black

Lastnosti

Oblazinjenost vložka
Oblazinjenost
Podpora vložka
Podpora
Velikost vložka
36-48
Velikosti

Sestava vložka

2
Osnovna površina visoke trdnosti
3
Patentirana, po meri oblikovana plošča za dinamično, a trdno podporo za stopalni lok
4
Udobno počutje s kakovostno absorpcijo udarcev z peno PORON® XRD ™
5
Izjemno trpežni material prevlečen z toplotnim premazom z antibakterijskim zaključkom Silver Ion

Ortopedski vložki po meri stopal

Vsestranski vložek po meri , ki vsebuje našo najbolj priljubljeno obliko, in se takoj prilega široki ponudbi obutve. Vložki po meri nudijo oporo stopalnemu loku in stabilizirajo stopalo in poravnajo kinetično verigo telesa. Preprečujejo, da bi se stopalni lok spustil in ga tudi podprejo za manj utrujenosti in bolečin v sklepih in mišicah. Vložki po meri dokazano odpravljajo težave povezane s stopali in različne deformacije stopal.

Brezplačna analiza stopal
30-dnevna garancija

30 dnevna garancija za udobje

Vložki po meri FootBalance imajo 30-dnevno garancijo. Če še niste povsem zadovoljni, lahko vrnete FootBalance prilagojene vložke in kupnino vam bomo povrnili.

Nakup vložka

Kje lahko kupite footbalance vložke?

Analizo stopal in izdelavo vložkov po meri Footbalance lahko izvedete v naših prostorih na Einspielerjevi 6 in v trgovini Intersport Mercator Center Šiška.

Naročilo na analizo stopala