Medical Silver

Cena: 90,00€

Ortopedski vložki Silver

Medicinski vložki po meri za odpravljanje deformacij stopal, ki nudijo srednjo stopnjo opore in blaženja. Odlična izbira, ko ste veliko na nogah v formalnih čevljih in si želite več energije in manj bolečin v sklepih in mišicah.

Trpežna in dihajoča površinska usnjena prevleka proti zdrsu se počuti udobno in mehko pod nogami. Medical Silver ponuja robustno oporo z zmernim oblazinjenjem in tudi FootBalance patentirana dinamična ravnotežna plošča, ki podpira noge v pravilni poravnavi med vsakodnevnimi aktivnostmi.

Vložek Medical Silver

Lastnosti

Oblazinjenost vložka
Oblazinjenost
Podpora vložka
Podpora
Velikost vložka
36-48
Velikosti

Sestava vložka

2
Osnovna površina visoke trdnosti
3
Plošča z dinamičnim lokom po meri, zmanjšuje vrtenje gležnja, ohrani nevtralno držo in aktivira mišice stopala.
4
Mehka blazina iz spominske pene za dodatno udobje
5
Izjemno trpežni in dihalni toplotni premaz z antibakterijskim zaključkom Silver Ion

Ortopedski vložki po meri stopal

Vsestranski vložek po meri , ki vsebuje našo najbolj priljubljeno obliko, in se takoj prilega široki ponudbi obutve. Vložki po meri nudijo oporo stopalnemu loku in stabilizirajo stopalo in poravnajo kinetično verigo telesa. Preprečujejo, da bi se stopalni lok spustil in ga tudi podprejo za manj utrujenosti in bolečin v sklepih in mišicah. Vložki po meri dokazano odpravljajo težave povezane s stopali in različne deformacije stopal.

Brezplačna analiza stopal
30-dnevna garancija

30 dnevna garancija za udobje

Vložki po meri FootBalance imajo 30-dnevno garancijo. Če še niste povsem zadovoljni, lahko vrnete FootBalance prilagojene vložke in kupnino vam bomo povrnili.

Nakup vložka

Kje lahko kupite footbalance vložke?

Analizo stopal in izdelavo vložkov po meri Footbalance lahko izvedete v naših prostorih na Einspielerjevi 6 in v trgovini Intersport Mercator Center Šiška.

Naročilo na analizo stopala