QuickFit

Vložki po meri Quickfit so namenjeni vsem, ki ste tako ali drugače veliko na nogah in si želite dodatne opore za vaša stopala vendar vam čas ne dopušča obiska naše poslovalnice zato imamo rešitev za vas.

Vložki po meri so že oblikovani vendar jih doma s pomočjo pečice segrejete in vstavite v svojo obutev in naredite kratek sprehod in vložki se bodo oblikovali po vaših stopalih. Tako lahko najlažje poskrbite za vaše sklepe in mišice kajti postopek oblikovanja traja nekje 10 min in že imate vložke oblikovane po vaših stopalih

Footbalance QuickFit

Več različnih modelov vložkov

 

Na voljo imamo 4 pare različnih vložkov in sicer za šport in vsakdan ter za delovne čevlje in tiste, ki imate težave z boleznimi stopal vendar še niste čisto prepričani ali bi vam vložki iz medicinske kolekcije pomagali se lahko prepričate z vložki Quickfit. Naročite si svoj par vložkov po meri Quickfit in se prepričajte o naših kvalitetah ali se naročite na brezplačno analizo stopal.

https://www.popolnkorak.si/narocite-se-na-brezplacno-analizo-stopal/

Po meri vaših stopal si jih prilagodite kar doma

Za razliko od naših 100% vložkov po meri, ki jih oblikujejo naši strokovnjaki v trgovini, je QuickFit vrsta predhodno oblikovanih podplatov, ki jih lahko enostavno segrejete in oblikujete po svojih edinstvenih stopalih v udobju lastnega doma.

Brezplačna analiza stopal
30-dnevna garancija

30 dnevna garancija za udobje

Vložki po meri FootBalance imajo 30-dnevno garancijo. Če še niste povsem zadovoljni, lahko vrnete FootBalance prilagojene vložke in kupnino vam bomo povrnili.

Nakup vložka

Kje lahko kupite footbalance vložke?

Analizo stopal in izdelavo vložkov po meri Footbalance lahko izvedete v naših prostorih na Einspielerjevi 6 in v trgovini Intersport Mercator Center Šiška.

Naročilo na analizo stopala