Športni vložki

Vložki po meri za šport

Ste navdušen rekreativec ali profesionalni športnik in imate različne težave z vašimi sklepi in mišicami po celotnem telesu?Rešitev za vas je podrobna analiza stopal in vložki po meri Footbalance. Vložki po meri ki dokazano zmanjšujejo možnosti nastanka poškodb in vračajo energijo vašim stopalom za boljše blaženje in večjo učinkovitost treningov in tekem pri vaši najljubši aktivnosti.

Za manj poškodb in vsako vašo obutev

Če imate več aktivnosti in drugačno obliko čevljev ste lahko brez skrbi kajti naši vložki se lahko menjajo v različno obutev. Na voljo imamo 4 različne vložke po meri ki so primerni za vse športe, ki jih poznamo in sicer se razlikujejo po udobju in podpori. Na podlagi analize in vaših aktivnosti se odločimo za vložke, ki so najbolj primerni za vas. Glavne lastnosti športnih vložkov so, da stabilizirajo celotno stopalo in gleženj za manj zvračanja in možnosti nastanka poškodb še posebej proti koncu treninga ali tekme.

Stabilizirajo tudi peto in tako poskrbijo za več energije v vaših stopalih. Peta je stabilizirana in ne pleše po obutvi kot pri obutvi z univerzalnimi vložki. Vložek podpre tudi stopalni lok, ki je blažilec vsakega našega koraka in poskrbi, da lok ostane na mestu in se ne spusti z časom kot pri nekaterih, ki imajo ploska stopala. Zato ste prej utrujeni in tudi možnost nastanka poškodb je večja zaradi slabšega blaženja.

100% po meri vaših stopal

Vložki po meri so narejeni po meri vaših stopal v 5 min brez čakanja, kar zagotavlja popolno prileganje in maksimalno udobje vašemu stopalu.

Brezplačna analiza stopal
30-dnevna garancija

30 dnevna garancija za udobje

Vložki po meri FootBalance imajo 30-dnevno garancijo. Če še niste povsem zadovoljni, lahko vrnete FootBalance prilagojene vložke in kupnino vam bomo povrnili.

Nakup vložka

Kje lahko kupite footbalance vložke?

Analizo stopal in izdelavo vložkov po meri Footbalance lahko izvedete v naših prostorih na Einspielerjevi 6 in v trgovini Intersport Mercator Center Šiška.

Naročilo na analizo stopala