AF7 Kompresijska opornica za gleženj

AF7 Kompresijska opornica za gleženj

AF7 opornica za gležnje je udobna, lahka alternativa zajetnim, omejevalnim opornicam za gležnje. AF7 ne uporablja trakov, zaponk in podobno – preprosto nataknite prožni najlonski rokav čez nogo in gleženj in takoj olajšajte bolečino in poškodbe gležnja. AF7 se lahko uporablja za zdravljenje poškodb, kot so otečeni gležnji, boleči gležnji in še več. Prav tako lahko stabilizira šibke gležnje, izboljša ravnotežje in pomaga preprečiti poškodbe.

Ciljne težave:

-Manjše poškodbe gležnja, šibki gležnji, otečeni ali boleči gležnji

Značilnosti delovanja:

Zagotavlja medialno in bočno stabilizacijo, pomaga pri stabilnosti in preprečevanju poškodb, zmanjša otekanje, patentirana tehnologija Compression Zone, brezšivna gradnja, odvajanje vlage, izredno trpežen in mehak najlon, prilagodljivo prilagajanje za stalno podporo, nosite podnevi ali ponoči , anatomska oblika levo / desno za popolno prileganje, za dodatno podporo nosite udobno pod nogavicami, nosite med hojo ali telovadbo za dodatno podporo

Vsak paket vsebuje en (1) rokav za stabilizacijo gležnja.

Navodila za čiščenje: Ročno oprati z milom in posušiti na zraku

Sestava: 76% Micro Nylon, 24% Lycra Spandex

Cena: 25,00€
Vložek AF7 Kompresijska opornica za gleženj
30-dnevna garancija

30 dnevna garancija za udobje

Vložki po meri FootBalance imajo 30-dnevno garancijo. Če še niste povsem zadovoljni, lahko vrnete FootBalance prilagojene vložke in kupnino vam bomo povrnili.

Nakup vložka

Kje lahko kupite footbalance vložke?

Analizo stopal in izdelavo vložkov po meri Footbalance lahko izvedete v naših prostorih na Einspielerjevi 6 in v trgovini Intersport Mercator Center Šiška.

Naročilo na analizo stopala