FS3 Kompresijska opornica za Hallux Valgus

FS3 Kompresijska opornica za Hallux Valgus

Kompresijska opornica Hallux valgus FS3 za stopala nudi olajšanje pri vsakem koraku. Zaradi naše zaščitne, podporne in udobne zasnove z razdeljenimi prsti je to primerno za palce ali otekline. Za razliko od trdih palčnih opornic, naramnic, distančnikov za prste ali členskih blazinic lahko FS3 nosite kot vložek v kateri koli obutvi in celo z najljubšimi sandali. Je izredno mehek, lahek material in pravilno prileganje olajša obuvanje in nošenje bodisi bosih nog ali najljubših čevljev.

Hallux Valgus

OS1st USA

Ciljni pogoji:

  • Pomaga pri poravnavi prstov
  • Zmanjšuje trenje
  • Otekanje nog

Značilnosti delovanja:

Olajšanje pri vsakem koraku, zaščitna, podporna in udobna zasnova razdeljenih prstov, udobnejše od togih opornic, opornikov ali distančnikov

Na voljo je z dvema (2) kompresijskima nogavicama na paket.

Navodila za čiščenje: Ročno oprati z milom in posušiti na zraku ali na 30 stopinj v pralnem stroju

Sestava: 76% Micro-Nylon, 24% Lycra Spandex

NAJBOLJ PRIZNANA ZNAMKA KOMPRESIJSKIH NOGAVIC IN OPORNIC S PATENTIRANIM VEČ CONSKIM STISKANJEM NA RAZLIČNIH MESTIH.

Samo OS1st izdeluje kompresijske izdelke s tehnologijo stiskanja, ki jo potrebujete za svoje telo ! OS1st je strokovnjak za tehnologijo stiskanja. Kar zadeva tekače, športnike in ljudi s deformacijami stopal, ni nič bolj pomembno kot celovitost izdelka. Najboljši kompresijski izdelki naredijo vse, kar je pomembno.

Izdelki so priporočljivi za lajšanje bolečin, odpravo deformacij in preprečitev poškodb pri športnikih.

K-Zone vezna tehnologija (KZT)

KZT je revolucionarni dizajn, ki zagotavlja prednosti kineziološkega zdravljenja s trakovi brez neprijetnosti zaradi njegove začasne in zavezujoče narave. Z uporabo hipo-alergenskega gela stabilizatorskega sistema z visoko odpornimi proizvodnimi conami KZT na določenih območjih ustvari učinek traku, ki zagotavlja stabilnost in pomaga pri zagotavljanju podpornih struktur sklepov. Rezultat je stabilizacija brez imobilizacije. Pravilna medicinska kompresija v kombinaciji s KZT zagotavlja rešitev za zdrsno terapijo za uporabo, kadar koli jo potrebujete. KZT najdemo v vseh izdelkih Os1st za celotno telo od glave do pet.

Conska kompresija

Ta patentiran, evolucijski pristop k zmogljivim opornicam in nogavicam uporablja vrhunske, natančne pletilne stroje za brezhiben prehod stopnje stiskanja iz zmerne v trdno v opornici ali nogavici, da ciljno usmerite na posebna mesta. Z usmerjanjem kompresije na podporo prizadetih območij tehnologija C-cone blaži in preprečuje bolečino.

Vsak izdelek je prikazan z območnim diagramom, ki pojasnjuje, kje so ciljna območja stiskanja znotraj opornice ali nogavice. Anatomsko pravilno uporabljamo postavitev, da čim bolj vplivamo na območja, in zagotavljamo tabelo velikosti, ki pomaga vsakič zagotoviti pravilno prileganje.

Samo OS1st uporablja patent in tehnologijo Compression Zone Technology®, v vseh izvedbah. Naši kompresijski izdelki imajo več odsekov ali con, ki imajo drugačno stopnjo stiskanja. Območja segajo od lahkih do trdnih (1015 mmHg do 2030 mmHg) in vsako območje ima svojo posebej zasnovano funkcijo.

Spreminjanje ravni stiskanja v vsakem izdelku je tisto, kar ustvarja ortopedski učinek. Območja stiskanja preprečujejo poškodbe in bolečine, da ostanete dlje na nogah!

Cena: 15,00€
Vložek FS3 Kompresijska opornica za Hallux Valgus
30-dnevna garancija

30 dnevna garancija za udobje

Vložki po meri FootBalance imajo 30-dnevno garancijo. Če še niste povsem zadovoljni, lahko vrnete FootBalance prilagojene vložke in kupnino vam bomo povrnili.

Nakup vložka

Kje lahko kupite footbalance vložke?

Analizo stopal in izdelavo vložkov po meri Footbalance lahko izvedete v naših prostorih na Einspielerjevi 6 in v trgovini Intersport Mercator Center Šiška.

Naročilo na analizo stopala