Kompresijske nogavice FS4+

Kompresijske nogavice FS4+

Kompresijske nogavice

FS4 ™ + so nova razširitev našega programa Nogavice z namenom®. Naše nogavice FS4 ™ + so zasnovane kot univerzalna nogavica za tek in okrevanje, olajšajo otekanje gležnjev, krčne žile, plantarni fasciitis, vnetje Ahilove tetive, bolečine v petah in lokih ter opornice v goleni, hkrati pa izboljšujejo okrevanje. Zaradi lastniške zasnove, nagrajene z nagrajeno, patentirano tehnologijo FS6®, so te kompresijske nogavice nujne za krepitev strukture stopal in nog ter delujejo kot splošna pomoč za zdravje in učinkovitost.

Ciljni pogoji:

 • Obnovitev
 • otekanje gležnja
 • krčne žile
 • plantarni fasciitis
 • Ahilov tendonitis
 • bolečina v peti / loku
 • opornica za golenico

Značilnosti delovanja:

 • izjemno trpežen in mehak najlon iz mikrovlaken,
 • dodatno blaženje brez razsutega dela,
 • anatomska oblika levo / desno za popolno prileganje,
 • medicinska stopnja 20-30mmHg
 • conska kompresija

Priložen je en (1) par nogavic na paket.

Navodila za čiščenje: Ročno oprati z milom in posušiti na zraku ali na 30 stopinj v pralnem stroju

Sestava: 80% Nylon, 20% Lycra Spandex

NAJBOLJ PRIZNANA ZNAMKA KOMPRESIJSKIH NOGAVIC IN OPORNIC S PATENTIRANIM VEČ CONSKIM STISKANJEM NA RAZLIČNIH MESTIH.

Samo OS1st izdeluje kompresijske izdelke s tehnologijo stiskanja, ki jo potrebujete za svoje telo ! OS1st je strokovnjak za tehnologijo stiskanja. Kar zadeva tekače, športnike in ljudi s deformacijami stopal, ni nič bolj pomembno kot celovitost izdelka. Najboljši kompresijski izdelki naredijo vse, kar je pomembno.

Izdelki so priporočljivi za lajšanje bolečin, odpravo deformacij in preprečitev poškodb pri športnikih.

K-Zone vezna tehnologija (KZT)

KZT je revolucionarni dizajn, ki zagotavlja prednosti kineziološkega zdravljenja s trakovi brez neprijetnosti zaradi njegove začasne in zavezujoče narave. Z uporabo hipo-alergenskega gela stabilizatorskega sistema z visoko odpornimi proizvodnimi conami KZT na določenih območjih ustvari učinek traku, ki zagotavlja stabilnost in pomaga pri zagotavljanju podpornih struktur sklepov. Rezultat je stabilizacija brez imobilizacije. Pravilna medicinska kompresija v kombinaciji s KZT zagotavlja rešitev za zdrsno terapijo za uporabo, kadar koli jo potrebujete. KZT najdemo v vseh izdelkih Os1st za celotno telo od glave do pet.

Compression Zone Technology

Ta patentiran, evolucijski pristop k zmogljivim opornicam in nogavicam uporablja vrhunske, natančne pletilne stroje za brezhiben prehod stopnje stiskanja iz zmerne v trdno v opornici ali nogavici, da ciljno usmerite na posebna mesta. Z usmerjanjem kompresije na podporo prizadetih območij tehnologija C-cone blaži in preprečuje bolečino.

Vsak izdelek je prikazan z območnim diagramom, ki pojasnjuje, kje so ciljna območja stiskanja znotraj opornice ali nogavice. Anatomsko pravilno uporabljamo postavitev, da čim bolj vplivamo na območja, in zagotavljamo tabelo velikosti, ki pomaga vsakič zagotoviti pravilno prileganje.

Samo OS1st uporablja patent in tehnologijo Compression Zone Technology®, v vseh izvedbah. Naši kompresijski izdelki imajo več odsekov ali con, ki imajo drugačno stopnjo stiskanja. Območja segajo od lahkih do trdnih (1015 mmHg do 2030 mmHg) in vsako območje ima svojo posebej zasnovano funkcijo.

Spreminjanje ravni stiskanja v vsakem izdelku je tisto, kar ustvarja ortopedski učinek. Območja stiskanja preprečujejo poškodbe in bolečine, da ostanete dlje na nogah!

OS1st USA

Bolezni stopal

Cena: 40,00€
Vložek Kompresijske nogavice FS4+

Vložki po meri za kolesarske čevlje

Izboljšajte vašo učinkovitost treninga ali tekme

Z vložki po meri boste v miru dosegli rezultate h katerim strmite in dokazano jih boste tudi izboljšali ter preprečili poškodbe ki so povezane z vašo športno aktivnostjo.

Poskrbite za manj utrujene noge

Vložki po meri poskrbijo, da so vaša stopala stabilizirana in podprta med vašim vsakdanom kajti vložki vam pravilno razporedijo vašo težo na stopala in poskrbijo, da imate podprte stopalne loke za manj utrujene noge.

30-dnevna garancija

30 dnevna garancija za udobje

Vložki po meri FootBalance imajo 30-dnevno garancijo. Če še niste povsem zadovoljni, lahko vrnete FootBalance prilagojene vložke in kupnino vam bomo povrnili.

Nakup vložka

Kje lahko kupite footbalance vložke?

Analizo stopal in izdelavo vložkov po meri Footbalance lahko izvedete v naših prostorih na Einspielerjevi 6 in v trgovini Intersport Mercator Center Šiška.

Naročilo na analizo stopala