Medical Silver

Cena: 90,00€

Ortopedski vložki Silver

Ortopedski vložki po meri Silver za odpravljanje deformacij stopal, ki nudijo srednjo stopnjo opore in blaženja. Odlična izbira, ko ste veliko na nogah v formalnih čevljih in si želite več energije in manj bolečin v sklepih in mišicah.

Trpežna in dihajoča površinska usnjena prevleka proti zdrsu se počuti udobno in mehko pod nogami. Medical Silver ponuja robustno oporo z zmernim oblazinjenjem in tudi FootBalance patentirana dinamična ravnotežna plošča, ki podpira noge v pravilni poravnavi med vsakodnevnimi aktivnostmi.

Pogosta vprašanja in odgovori

V podjetju Popoln korak delujemo na področju analize stopal in izdelave ortopedskih vložkov po meri. Vložki so plod finskega znanja Footbalance, ki temeljijo na večletnih izkušenj na področju vložkov po meri. Naša vizija je odkriti deformacijo stopal ali pa jo preventivno zaščititi. Posamezniku želimo izboljšati in omogočiti naravno držo stopal ter celotnega telesa. Najbolj pomembno pa je, da deloma ali pa v celoti odstranimo bolečino.
V vsem, kar počnete, so vaša stopala temelj. Vaše dobro počutje stoji na njih. Naši 100-odstotni vložki po meri so oblikovani in prilagojeni edinstvenim obrisom stopal v manj kot 10 minutah in telesu zagotavljajo ravnovesje, podporo in blaženje, ki ga potrebuje.

Namen in potek analize stopal?

Pri storitvi Footbalance vam strokovnjak s posebno napravo analizira stopala in gležnje. Na ta način vam določi tip stopalnega loka in razporeditev teže na vaša stopala v različnih položajih. Nato se odčita še deformacije na stopalih, ki so pogost vzrok za najrazličnejše težave s sklepi in mišicami po vsem telesu. Postopek vključuje tudi slikanje zvračanja gležnjev; določi se vam, ali ste nevtralec, pronator (obrabljenost notranjega dela podplata) ali supinator (obrabljenost zunanjega dela podplata). Namen analize stopal je izdelati vložke po meri, s katerimi se vam stopalo aktivno poravna v pravilen položaj, obenem se stabilizira peta ter podpre stopalni lok.

Popolno prileganje po meri

Naš pristop k zdravju in udobju stopal je bil vedno celovit in prilagojen. Poglobimo se in pogledamo vaše želje, zanimanja in dejavnosti, da bomo lahko bolje razumeli, kaj vam najbolj ustreza. Na voljo imamo dve vrsti vložkov po meri Footbalance in sicer ortopedski, kateri dokazano odpravljajo deformacije stopal kot je petni trn, Mortonov nevrinom, plosko stopalo, hallux valgus, vnetje Ahilove tetive, bolečine v spodnjem delu hrbta, tekaškem kolenu, kroničnih težavah z utrujenimi bolečinami v nogah, vnetju tetive stopalnega loka in stabiliziranju gležnja ter stopala.Vložki dosegajo odlične učinke tudi pri ljudeh z osteoporozo, revmo in sladkorno boleznijo. Z njimi na uspešen način pomagajo tudi bolnikom s cerebralno paralizo, ki imajo krajšo nogo. V ta namen smo v sodelovanju z ortopedsko kliniko v Helsinkih razvili vložek Medical Green.

Začnite postopoma

Ortopedski vložki po meri FootBalance izboljšajo delovanje mišic stopal. V prvih tednih uporabe, lahko med procesom prilagajanja mišic občutite rahlo nelagodje. V primeru nelagodja, začnite uporabljati vložke le nekaj ur na dan, postopoma pa povečajte obremenitev. Po enem tednu jih pričnite uporabljati pogosteje.
Redna uporaba vložkov vpliva na celotno telo
S pravilno podporo stopala vložki FootBalance po meri, pomagajo aktivno poravnati držo telesa. Največjo korist boste imeli, če jih boste nosili dosledno. Vložke lahko preprosto prenesete tudi med ostale pare čevljev, vendar ne pozabite pred uporabo odstraniti že obstoječih tovarniških vložkov. Vsi naši vložki imajo vstavljeno patentirano dinamično ravnotežno ploščo, ki se oblikuje po vaših edinstvenih stopalih. Vložki Footbalance aktivirajo vaše mišice in tetive v stopalih ter tako poskrbijo za aktivno poravnavo stopal za razliko od klasičnih vložkov po meri, ki postavijo stopalo v položaj, ki je sicer pravilen vendar stopalo samo počiva.

Neodvisne študije na dveh priznanih univerzah

Narejene imamo tudi neodvisne študije z strani Univerze v Helsinkih in Salzburgu, kjer so dokazali, da ortopedski vložki odpravljajo deformacije stopal in popravljajo zvračanje stopal ter poskrbijo za več energije v vaših nogah. Ortopedski vložki po meri so primerni za vse, ki imate težave z revmo, osteoporozo, sladkorno nogo ali različne bolezni stopal kot je plosko stopalo, petni trn, Hallux valgus in podobne težave s stopali.

Pomagamo tudi ljudem s krajšo nogo kajti izdelujemo tudi povišice za ortopedske čevlje in
naredimo vsak čevelj udoben tudi tiste najbolj neudobne.

Footbalance

Vsi ortopedski vložki so registrirani kot uradni medicinski pripomoček pri JAZMP – javni agenciji Republike Slovenije za zdravila in medicinske pripomočke.

JAZMP

Vložek Medical Silver

Lastnosti

Oblazinjenost vložka
Oblazinjenost
Podpora vložka
Podpora
Velikost vložka
36-48
Velikosti

Sestava vložka

2
Osnovna površina visoke trdnosti
3
Plošča z dinamičnim lokom po meri, zmanjšuje vrtenje gležnja, ohrani nevtralno držo in aktivira mišice stopala.
4
Mehka blazina iz spominske pene za dodatno udobje
5
Izjemno trpežni in dihalni toplotni premaz z antibakterijskim zaključkom Silver Ion

Poskrbite za manj utrujene noge

Vložki po meri poskrbijo, da so vaša stopala stabilizirana in podprta med vašim vsakdanom kajti vložki vam pravilno razporedijo vašo težo na stopala in poskrbijo, da imate podprte stopalne loke za manj utrujene noge.

Vložki za tek

Več energije pod vašimi stopali

Vložki po meri FootBalance so dinamični - pravilno podpirajo stopala, da preprečijo prekomerno zvračanje gležnja, hkrati pa se upogibajo in povrnejo energijo. Dinamično vračanje energije olajša izrabo sklepov in mišic. To pomaga ohranjati stopala in loke aktivne, zdrave in tonirane.

Ortopedski vložki po meri stopal

Vsestranski vložek po meri , ki vsebuje našo najbolj priljubljeno obliko, in se takoj prilega široki ponudbi obutve. Vložki po meri nudijo oporo stopalnemu loku in stabilizirajo stopalo in poravnajo kinetično verigo telesa. Preprečujejo, da bi se stopalni lok spustil in ga tudi podprejo za manj utrujenosti in bolečin v sklepih in mišicah. Vložki po meri dokazano odpravljajo težave povezane s stopali in različne deformacije stopal.

Brezplačna analiza stopal
30-dnevna garancija

30 dnevna garancija za udobje

Vložki po meri FootBalance imajo 30-dnevno garancijo. Če še niste povsem zadovoljni, lahko vrnete FootBalance prilagojene vložke in kupnino vam bomo povrnili.

Nakup vložka

Kje lahko kupite footbalance vložke?

Analizo stopal in izdelavo vložkov po meri Footbalance lahko izvedete v naših prostorih na Einspielerjevi 6 in v trgovini Intersport Mercator Center Šiška.

Naročilo na analizo stopala