Vložki Medical Black

Cena: 99,00€

Ortopedski vložki Black

Ortopedski vložki po meri Black ustrezajo širokemu razponu stopal. Vložki po meri Black so idealna izbira za tiste z prekomerno pronacijo in tiste, ki imajo različne deformacije na stopalih in bolečine v sklepih in mišicah.

Nelagodje pogosto izvira iz slabega prileganja stopal v našo obutev in lahko povzroči težave, ki povzročajo bolečine v hrbtu, ramenih in vratu. Tovarniški vložki v vaši obutvi in vložki na policah ne podpirajo vaših stopal in nudijo omejeno udobje za kratek čas.

Še posebej jih priporočamo pri ploskem stopalu, petnem trnu ,Mortonovem nevromu in vnetju stopalnega loka in Ahilove tetive. Dokazano pomagajo pri boleznih povezanih z deformacijami stopal in blažijo vaš vsakdan.

Zelo primerni so tudi za ljudi, ki preživijo večino svojega delovnika na nogah in vložki Black poskrbijo za manj utrujene sklepe in mišice.

Medical Black ima najtršo ravnotežno ploščo za preprečevanje zahtevnejših deformacij stopal in vzdržuje telo v pravilni poravnavi, hkrati pa še vedno omogoča naravno gibanje stopal.
Posebni vstavki v peti in členkih prstov absorbirajo do 90% pritiska vsakega koraka in zmanjšajo negativne učinke po telesu.

V podjetju Popoln korak delujemo na področju analize stopal in izdelave ortopedskih vložkov po meri. Vložki so plod finskega znanja Footbalance, ki temeljijo na večletnih izkušenj na področju vložkov po meri. Naša vizija je odkriti deformacijo stopal ali pa jo preventivno zaščititi. Posamezniku želimo izboljšati in omogočiti naravno držo stopal ter celotnega telesa. Najbolj pomembno pa je, da deloma ali pa v celoti odstranimo bolečino.
V vsem, kar počnete, so vaša stopala temelj. Vaše dobro počutje stoji na njih. Naši 100-odstotni vložki po meri so oblikovani in prilagojeni edinstvenim obrisom stopal v manj kot 10 minutah in telesu zagotavljajo ravnovesje, podporo in blaženje, ki ga potrebuje.

Namen in potek analize stopal?

Pri storitvi Footbalance vam strokovnjak s posebno napravo analizira stopala in gležnje. Na ta način vam določi tip stopalnega loka in razporeditev teže na vaša stopala v različnih položajih. Nato se odčita še deformacije na stopalih, ki so pogost vzrok za najrazličnejše težave s sklepi in mišicami po vsem telesu. Postopek vključuje tudi slikanje zvračanja gležnjev; določi se vam, ali ste nevtralec, pronator (obrabljenost notranjega dela podplata) ali supinator (obrabljenost zunanjega dela podplata). Namen analize stopal je izdelati vložke po meri, s katerimi se vam stopalo aktivno poravna v pravilen položaj, obenem se stabilizira peta ter podpre stopalni lok.

Footbalance

Popolno prileganje po meri

Naš pristop k zdravju in udobju stopal je bil vedno celovit in prilagojen. Poglobimo se in pogledamo vaše želje, zanimanja in dejavnosti, da bomo lahko bolje razumeli, kaj vam najbolj ustreza. Na voljo imamo dve vrsti vložkov po meri Footbalance in sicer ortopedski, kateri dokazano odpravljajo deformacije stopal kot je petni trn, Mortonov nevrinom, plosko stopalo, hallux valgus, vnetje Ahilove tetive, bolečine v spodnjem delu hrbta, tekaškem kolenu, kroničnih težavah z utrujenimi bolečinami v nogah, vnetju tetive stopalnega loka in stabiliziranju gležnja ter stopala.Vložki dosegajo odlične učinke tudi pri ljudeh z osteoporozo, revmo in sladkorno boleznijo. Z njimi na uspešen način pomagajo tudi bolnikom s cerebralno paralizo, ki imajo krajšo nogo. V ta namen smo v sodelovanju z ortopedsko kliniko v Helsinkih razvili vložek Medical Green.

Začnite postopoma

Ortopedski vložki po meri FootBalance izboljšajo delovanje mišic stopal. V prvih tednih uporabe, lahko med procesom prilagajanja mišic občutite rahlo nelagodje. V primeru nelagodja, začnite uporabljati vložke le nekaj ur na dan, postopoma pa povečajte obremenitev. Po enem tednu jih pričnite uporabljati pogosteje.
Redna uporaba vložkov vpliva na celotno telo
S pravilno podporo stopala vložki FootBalance po meri, pomagajo aktivno poravnati držo telesa. Največjo korist boste imeli, če jih boste nosili dosledno. Vložke lahko preprosto prenesete tudi med ostale pare čevljev, vendar ne pozabite pred uporabo odstraniti že obstoječih tovarniških vložkov. Vsi naši vložki imajo vstavljeno patentirano dinamično ravnotežno ploščo, ki se oblikuje po vaših edinstvenih stopalih. Vložki Footbalance aktivirajo vaše mišice in tetive v stopalih ter tako poskrbijo za aktivno poravnavo stopal za razliko od klasičnih vložkov po meri, ki postavijo stopalo v položaj, ki je sicer pravilen vendar stopalo samo počiva.

Neodvisne študije na dveh priznanih univerzah

Narejene imamo tudi neodvisne študije z strani Univerze v Helsinkih in Salzburgu, kjer so dokazali, da ortopedski vložki odpravljajo deformacije stopal in popravljajo zvračanje stopal ter poskrbijo za več energije v vaših nogah. Ortopedski vložki po meri so primerni za vse, ki imate težave z revmo, osteoporozo, sladkorno nogo ali različne bolezni stopal kot je plosko stopalo, petni trn, Hallux valgus in podobne težave s stopali.

Pomagamo tudi ljudem s krajšo nogo kajti izdelujemo tudi povišice za ortopedske čevlje in
naredimo vsak čevelj udoben tudi tiste najbolj neudobne.

Vsi ortopedski vložki so registrirani kot uradni medicinski pripomoček pri JAZMP – javni agenciji Republike Slovenije za zdravila in medicinske pripomočke.

JAZMP

Pogosta vprašanja in odgovori

Vložek Vložki Medical Black

Lastnosti

Oblazinjenost vložka
Oblazinjenost
Podpora vložka
Podpora
Velikost vložka
36-48
Velikosti

Sestava vložka

2
Osnovna površina visoke trdnosti
3
Patentirana, po meri oblikovana plošča za dinamično, a trdno podporo za stopalni lok
4
Udobno počutje s kakovostno absorpcijo udarcev z peno PORON® XRD ™
5
Izjemno trpežni material prevlečen z toplotnim premazom z antibakterijskim zaključkom Silver Ion

Ortopedski vložki po meri stopal

Vsestranski vložek po meri , ki vsebuje našo najbolj priljubljeno obliko, in se takoj prilega široki ponudbi obutve. Vložki po meri nudijo oporo stopalnemu loku in stabilizirajo stopalo in poravnajo kinetično verigo telesa. Preprečujejo, da bi se stopalni lok spustil in ga tudi podprejo za manj utrujenosti in bolečin v sklepih in mišicah. Vložki po meri dokazano odpravljajo težave povezane s stopali in različne deformacije stopal.

Brezplačna analiza stopal
30-dnevna garancija

30 dnevna garancija za udobje

Vložki po meri FootBalance imajo 30-dnevno garancijo. Če še niste povsem zadovoljni, lahko vrnete FootBalance prilagojene vložke in kupnino vam bomo povrnili.

Nakup vložka

Kje lahko kupite footbalance vložke?

Analizo stopal in izdelavo vložkov po meri Footbalance lahko izvedete v naših prostorih na Einspielerjevi 6 in v trgovini Intersport Mercator Center Šiška.

Naročilo na analizo stopala