Ortopedski vložki

Ortopedski vložki po meri

Medicinska kolekcija ortopedskih vložkov po meri vsebuje 4 različne tipe vložkov in vsak ima lastnosti, ki ga delajo edinstvenega na trgu še posebej potem, ko jih oblikujemo po vaših stopalih.

Ortopedski vložki po meri iz naše medicinske kolekcije so bili potrjeni s strani več kot 50 zdravnikov iz več kot 50 držav po vsem svetu.

Bolezni stopal

Neodvisne študije na 2 priznanih univerzah

Narejene imamo tudi neodvisne študije z strani Univerze v Helsinkih in Salzburgu, kjer so dokazali, da vložki odpravljajo deformacije stopal in popravljajo pronacijo stopal ter poskrbijo za več energije v vaših nogah. Ortopedski vložki po meri so primerni za vse, ki imate težave z revmo, osteoporozo, sladkorno nogo ali različne bolezni stopal kot je platfus, petni trn, hallux valgus in podobne težave s stopali.

Pomagamo tudi ljudem s krajšo nogo kajti izdelujemo tudi povišice za ortopedske čevlje in
naredimo vsak čevelj udoben tudi tiste najbolj neudobne.

Ortopedska klinika

Ortopedski vložki po meri stopal

Vsestranski vložek po meri , ki vsebuje našo najbolj priljubljeno obliko, in se takoj prilega široki ponudbi obutve. Vložki po meri nudijo oporo stopalnemu loku in stabilizirajo stopalo in poravnajo kinetično verigo telesa. Preprečujejo, da bi se stopalni lok spustil in ga tudi podprejo za manj utrujenosti in bolečin v sklepih in mišicah. Vložki po meri dokazano odpravljajo težave povezane s stopali in različne deformacije stopal.

Brezplačna analiza stopal
30-dnevna garancija

30 dnevna garancija za udobje

Vložki po meri FootBalance imajo 30-dnevno garancijo. Če še niste povsem zadovoljni, lahko vrnete FootBalance prilagojene vložke in kupnino vam bomo povrnili.

Nakup vložka

Kje lahko kupite footbalance vložke?

Analizo stopal in izdelavo vložkov po meri Footbalance lahko izvedete v naših prostorih na Einspielerjevi 6 in v trgovini Intersport Mercator Center Šiška.

Naročilo na analizo stopala