100% Balance

Cena: 65,00€

Športni vložki po meri Balance

Odličen vsestranski model, kot nalašč za tek po urejenih gozdnih poteh in cestah ter za vsakodnevno uporabo. Ponuja zmerno podporo in močno prilagodljivost, vrača energijo nogam, še posebej med tekom.

Skodelica za pete in dinamika vložka zagotavljata blaženje udarcev, udobje in zmanjšata zvračanje gležnja ter pomagata preprečiti poškodbe.

Vsi vložki po meri Footbalance imajo dinamično ravnotežno ploščo, ki se oblikuje po vaših edinstvenih stopalih. Vložki poskrbijo za optimalno blaženje vsakega koraka in pravilno obremenitev na stopala. Ker so vložki dinamični poskrbijo, da stopala ostanejo aktivna vendar v pravilnem položaju za čim manj možnosti nastanka poškodb. Dinamična plošča po meri pripomore tudi k vračanju energije in večjo učinkovitost pri teku.

 

Kompresijske nogavice

Footbalance

 

Vložek 100% Balance

Lastnosti

Oblazinjenost vložka
Oblazinjenost
Podpora vložka
Podpora
Velikost vložka
36-48
Velikosti

Sestava vložka

2
Osnovna površina visoke trdnosti
3
Stabilizirajoča peta za odstranjevanje tlaka, prenos energije in dodaten prostor.
4
Visokokakovostni material za blaženje blazinic zagotavlja blaženje in ohranja obliko.
5
Vzdržen zgornji sloj z antibakterijsko prevleko

100% po meri vaših stopal

Vložki po meri so narejeni po meri vaših stopal v 5 min brez čakanja, kar zagotavlja popolno prileganje in maksimalno udobje vašemu stopalu.

Brezplačna analiza stopal
30-dnevna garancija

30 dnevna garancija za udobje

Vložki po meri FootBalance imajo 30-dnevno garancijo. Če še niste povsem zadovoljni, lahko vrnete FootBalance prilagojene vložke in kupnino vam bomo povrnili.

Nakup vložka

Kje lahko kupite footbalance vložke?

Analizo stopal in izdelavo vložkov po meri Footbalance lahko izvedete v naših prostorih na Einspielerjevi 6 in v trgovini Intersport Mercator Center Šiška.

Naročilo na analizo stopala