Vložki Medical Green

Cena: 99,00€

Ortopedski vložki Green

Medical Green soft je bil razvit posebej za občutljiva stopala, ki potrebujejo dodatno udobje, saj pomagajo olajšati simptome bolezni stopal, kot so revmatizem, osteoporoza in plantarne bolečine v peti. Primeren je tudi za sladkorne bolnike za pred ulcerativna stannja, kot preventivna skrb za nadaljnje zmanjšanje stanja.

Po meri oblikovana ravnotežna plošča, ki stabilizira stopala in enakomerneje porazdeli težo, pomaga pri zmanjšanju tlaka, zlasti na peti. Zgornja plast prožne tkanine pomaga preprečiti trenje pod nogami, hkrati pa spominska penasta blazina zagotavlja povečano absorpcijo udarcev in udobje za vsak korak.

Vložek Vložki Medical Green

Lastnosti

Oblazinjenost vložka
Oblazinjenost
Podpora vložka
Podpora
Velikost vložka
36-48
Velikosti

Sestava vložka

2
Osnovna površina visoke trdnosti
3
Stabilizirajoča peta za odstranjevanje tlaka, prenos energije in dodaten prostor.
4
Visokokakovostni material za blaženje blazinic zagotavlja blaženje in ohranja obliko.
5
Mehka blazina iz spominske pene za dodatno udobje
6
Trpežna, antibakterijska tkanina

Ortopedski vložki po meri stopal

Vsestranski vložek po meri , ki vsebuje našo najbolj priljubljeno obliko, in se takoj prilega široki ponudbi obutve. Vložki po meri nudijo oporo stopalnemu loku in stabilizirajo stopalo in poravnajo kinetično verigo telesa. Preprečujejo, da bi se stopalni lok spustil in ga tudi podprejo za manj utrujenosti in bolečin v sklepih in mišicah. Vložki po meri dokazano odpravljajo težave povezane s stopali in različne deformacije stopal.

Brezplačna analiza stopal
30-dnevna garancija

30 dnevna garancija za udobje

Vložki po meri FootBalance imajo 30-dnevno garancijo. Če še niste povsem zadovoljni, lahko vrnete FootBalance prilagojene vložke in kupnino vam bomo povrnili.

Nakup vložka

Kje lahko kupite footbalance vložke?

Analizo stopal in izdelavo vložkov po meri Footbalance lahko izvedete v naših prostorih na Einspielerjevi 6 in v trgovini Intersport Mercator Center Šiška.

Naročilo na analizo stopala