BR4-Hallux Valgus nogavica

BR4-Hallux Valgus nogavica

Kompresijske nogavice Hallux valgus

Nogavice za deformacijo palca ponujajo inovativno hallux valgus terapijo v izvedbeni nogavici! Ta prva tovrstna zasnova, skupaj z brezšivnim udobjem in konstrukcijo z oblikovanimi deljenimi prsti in ciljno podlogo za palec ustvarja nosljiv relief bunion, kadar koli v dnevu in med katero koli dejavnostjo. Na voljo je tudi dodatno oblazinjenje na prstih za dodatno zaščito in y-gore peta za anatomsko obliko in prileganje.

Hallux Valgus

Ciljne težave:

  • Hallux valgus
  • Ločitev prstov na nogi
  • Trenje na prstih

Značilnosti delovanja:

Anatomska leva in desna oblika za popolno prileganje, brezhibno udobje in konstrukcija, patent, ki čaka na oblikovanje z ločenim prstom, dodatna obloga za dodatno zaščito, Y-Gore peta za anatomsko obliko, upravljanje vlage, 360-stopinjska zaščita prstov

Priložen je en (1) par nogavic na paket.

Navodila za čiščenje: Ročno oprati z milom in posušiti na zraku ali na 30 stopinj v pralnem stroju

Sestava: 82% Nylon, 18% Lycra Spandex

OS1st USA

NAJBOLJ PRIZNANA ZNAMKA KOMPRESIJSKIH NOGAVIC IN OPORNIC S PATENTIRANIM VEČ CONSKIM STISKANJEM NA RAZLIČNIH MESTIH.

Samo OS1st izdeluje kompresijske nogavice s tehnologijo stiskanja, ki jo potrebujete za svoje telo ! OS1st je strokovnjak za tehnologijo stiskanja. Kar zadeva tekače, športnike in ljudi s deformacijami stopal, ni nič bolj pomembno kot celovitost izdelka. Najboljši kompresijski izdelki naredijo vse, kar je pomembno.

Izdelki so priporočljivi za lajšanje bolečin, odpravo deformacij in preprečitev poškodb pri športnikih.

K-Zone vezna tehnologija (KZT)

KZT je revolucionarni dizajn, ki zagotavlja prednosti kineziološkega zdravljenja s trakovi brez neprijetnosti zaradi njegove začasne in zavezujoče narave. Z uporabo hipo-alergenskega gela stabilizatorskega sistema z visoko odpornimi proizvodnimi conami KZT na določenih območjih ustvari učinek traku, ki zagotavlja stabilnost in pomaga pri zagotavljanju podpornih struktur sklepov. Rezultat je stabilizacija brez imobilizacije. Pravilna medicinska kompresija v kombinaciji s KZT zagotavlja rešitev za zdrsno terapijo za uporabo, kadar koli jo potrebujete. KZT najdemo v vseh izdelkih Os1st za celotno telo od glave do pet.

Conska kompresija stiskanja

Ta patentiran, evolucijski pristop k zmogljivim opornicam in nogavicam uporablja vrhunske, natančne pletilne stroje za brezhiben prehod stopnje stiskanja iz zmerne v trdno v opornici ali nogavici, da ciljno usmerite na posebna mesta. Z usmerjanjem kompresije na podporo prizadetih območij tehnologija C-cone blaži in preprečuje bolečino.

Vsak izdelek je prikazan z območnim diagramom, ki pojasnjuje, kje so ciljna območja stiskanja znotraj opornice ali nogavice. Anatomsko pravilno uporabljamo postavitev, da čim bolj vplivamo na območja, in zagotavljamo tabelo velikosti, ki pomaga vsakič zagotoviti pravilno prileganje.

Samo OS1st uporablja patent in tehnologijo Compression Zone Technology®, v vseh izvedbah. Naši kompresijski izdelki imajo več odsekov ali con, ki imajo drugačno stopnjo stiskanja. Območja segajo od lahkih do trdnih (1015 mmHg do 2030 mmHg) in vsako območje ima svojo posebej zasnovano funkcijo.

Spreminjanje ravni stiskanja v vsakem izdelku je tisto, kar ustvarja ortopedski učinek. Območja stiskanja preprečujejo poškodbe in bolečine, da ostanete dlje na nogah!

Cena: 25,00€
Vložek BR4-Hallux Valgus nogavica
30-dnevna garancija

30 dnevna garancija za udobje

Vložki po meri FootBalance imajo 30-dnevno garancijo. Če še niste povsem zadovoljni, lahko vrnete FootBalance prilagojene vložke in kupnino vam bomo povrnili.

Nakup vložka

Kje lahko kupite footbalance vložke?

Analizo stopal in izdelavo vložkov po meri Footbalance lahko izvedete v naših prostorih na Einspielerjevi 6 in v trgovini Intersport Mercator Center Šiška.

Naročilo na analizo stopala