HV3 Hallux Valgus opornica

HV3 Hallux Valgus opornica

Hallux Valgus opornica HV3 je bila ustvarjena z uporabo lahke fleksibilne tehnologije na stopalih, skupaj z anatomsko pravilnim dizajnom razcepljenih prstov, ki zagotavlja olajšanje deformacije palčnih prstov, poravnavo kotov prstov in zmanjša otekanje nog. Vgrajeni silikonski stabilizatorji držijo prste na mestu, tako da lahko opornica poravna Hallux in pomaga ločenim prstom za postopno korekcijo, razbremenitev in okrevanje. Za lažjo uporabo se enostavno prilega sandalom in notranjosti katerega koli čevlja. Najbolj udobna in enostavna opornica Hallux Valgus, ki je bila kadarkoli narejena.

Izkrivljeni nožni palec oz. Hallux valgus je posledica deformacije prve stopalne kosti. Zaradi te osnovne deformacije se palec postopoma postavi v izkrivljeni/valgus položaj, na notranji/medialni strani osnovnega sklepa se pojavi kronična oteklina in bolečina.

Ta bolečina je posledica kostnega izrastka na glavici prve stopalnice. Postopoma se pojavi bolečina v osnovnem sklepu palca, prisotne so težav z obutvijo in pri hoji.

Hallux Valgus

OS1st USA

Ciljni pogoji:

  • Trenje členkov / prstov
  • Hallux Valgus poravnava
  • Otekanje nog
  • Bolečine v palčnem prstu

Značilnosti delovanja:

pregrinjalo / opornica za palec, zmanjšajte trenje, brezhibno udobje (ustreza desni ali levi), otekanje prednjih nog, lahka fleksibilna palčna opornica

Priložena je ena (1) opornica na paket.

Navodila za čiščenje: Ročno oprati z milom in posušiti na zraku ali na 30 stopinj v pralnem stroju

Sestava: 64% Micro-Nylon, 20% Tpu,  16% Lycra Spandex

Cena: 20,00€
Vložek HV3 Hallux Valgus opornica

platfus ali plosko stopalo

Dokazano odpravljajo deformacije stopal

Študije so pokazale, da izboljšanje splošne prilagoditve telesa pomaga izboljšati pravilno držo in vam olajša vaš vsak dan za manj bolečin in utrujenosti vaših stopal ter odpravlja bolezni ki so povezane z stopali.

30-dnevna garancija

30 dnevna garancija za udobje

Vložki po meri FootBalance imajo 30-dnevno garancijo. Če še niste povsem zadovoljni, lahko vrnete FootBalance prilagojene vložke in kupnino vam bomo povrnili.

Nakup vložka

Kje lahko kupite footbalance vložke?

Analizo stopal in izdelavo vložkov po meri Footbalance lahko izvedete v naših prostorih na Einspielerjevi 6 in v trgovini Intersport Mercator Center Šiška.

Naročilo na analizo stopala